Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах

Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі.

Опис

Ключові слова

м’ясопереробні підприємства, паливно – енергетичні ресурси, економія, мясоперерабатывающие предприятия, топливно – энергетические ресурсы, экономия, meat-processing plants, saving, fuel and power resources, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced