Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі.

Опис

Ключові слова

м’ясопереробні підприємства, паливно – енергетичні ресурси, економія, мясоперерабатывающие предприятия, топливно – энергетические ресурсы, экономия, meat-processing plants, saving, fuel and power resources, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7.

Зібрання