Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Назва: Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
Автори: Havrysh, Andrey
Ishchenko, Tatiana
Medvid, Irina
Dotsenko, Viktor
Kokhan, Olena M.
Ключові слова: целіакія
целиакия
celiac disease
безглютенові борошняні кулінарні вироби
безглютеновые мучные кулинарные изделия
gluten-free flour culinary products
низькотемпературні технології
низкотемпературные технологии
low-temperature technology
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.
Короткий огляд (реферат): The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gluten_free.pdf6.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.