Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.
Опис
Ключові слова
целіакія, целиакия, celiac disease, безглютенові борошняні кулінарні вироби, безглютеновые мучные кулинарные изделия, gluten-free flour culinary products, низькотемпературні технології, низкотемпературные технологии, low-temperature technology, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.