Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.

Опис

Бібліографічний опис

Ленчевська, К. О. Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства / К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в