Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності.
In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.
Опис
Ключові слова
здорове харчування, healthy eating, желе з ревенем, jelly with rhubarb, профілактичний продукт, preventive product, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ленчевська, К. О. Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства / К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.