Вдосконалення процесу виділення аміаку з конденсатів вторинних парів цукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
1993
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У цукровому виробництві одним з актуальних питань є проблема економії палива та енергоносіїв. Одним з ефективних шляхів її вирішення є впровадження раціональних технологічних схем підготовки екстрагента на основі використання конденсатів вторинних парів.
In sugar production one of the pressing issues is the issue of fuel and energy. One effective way to solve it is to implement rational technological schemes of training extractant through the use of secondary vapor condensates.
Опис
Ключові слова
аміак, пара, екстрагент, extractant, couples, ammonia, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Таран, В. М. Вдосконалення процесу виділення аміаку з конденсатів вторинних парів цукрового виробництва / Ю. О. Заєць, В. М. Таран, Ю. Р. Шемеляк // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 19-21 жовтня 1993. - С. 24.