Вдосконалення процесу виділення аміаку з конденсатів вторинних парів цукрового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У цукровому виробництві одним з актуальних питань є проблема економії палива та енергоносіїв. Одним з ефективних шляхів її вирішення є впровадження раціональних технологічних схем підготовки екстрагента на основі використання конденсатів вторинних парів. In sugar production one of the pressing issues is the issue of fuel and energy. One effective way to solve it is to implement rational technological schemes of training extractant through the use of secondary vapor condensates.

Опис

Ключові слова

аміак, пара, екстрагент, extractant, couples, ammonia, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Таран, В. М. Вдосконалення процесу виділення аміаку з конденсатів вторинних парів цукрового виробництва / Ю. О. Заєць, В. М. Таран, Ю. Р. Шемеляк // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 19-21 жовтня 1993. - С. 24.