Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9383
Title: Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Краєвська, Світлана Петрівна
Keywords: насіння льону
функціональний інгредієнт
оздоровчі продукти
flax seeds
functional ingredient
healthy products
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Стеценко, Н. О. Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів / Н. О. Стеценко, С. П. Краєвська : тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування», 13-14 травня 2013 р. - Харків, 2013. – С. 152-153.
Abstract: В роботі представлені дані щодо хімічного складу, оздоровчої дії та здатності до набухання насіння льону. This paper presents data on the chemical composition, improving performance and ability to swell flax seeds.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9383
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S.pdf105.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.