Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі представлені дані щодо хімічного складу, оздоровчої дії та здатності до набухання насіння льону. This paper presents data on the chemical composition, improving performance and ability to swell flax seeds.
Опис
Ключові слова
насіння льону, функціональний інгредієнт, оздоровчі продукти, flax seeds, functional ingredient, healthy products, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів / Н. О. Стеценко, С. П. Краєвська : тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування», 13-14 травня 2013 р. - Харків, 2013. – С. 152-153.