Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива.
Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.
Опис
Ключові слова
дикетони, спиртове бродіння, дріжджі, діацетил, генерація, diketones, yeast, alcoholic fermentation, diacetyl, generation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова В. М. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. М. Кошова, С. А. Пилипенко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 11. – С. 27-29.