Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива. Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.

Опис

Ключові слова

дикетони, спиртове бродіння, дріжджі, діацетил, генерація, diketones, yeast, alcoholic fermentation, diacetyl, generation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова В. М. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. М. Кошова, С. А. Пилипенко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 11. – С. 27-29.

Зібрання