Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9433
Title: Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту
Authors: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Ромоданова, Валентина Олександрівна
Смірнов, Вадим Семенович
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Keywords: сирковий десерт
curd dessert
сироватко-желатиновий комплекс
gelatin whey complex
консистенція
texture
структурно-механічні показники
structure and mechanical properties
пружна деформація
elastic deformation
пластична деформація
plastic deformation
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2003
Citation: Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту / А. В. Мінорова, В. О. Ромоданова, В. С. Смірнов, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко // Харчова промисловість. – 2003.- №2. - С. 20-21
Abstract: Встановлено позитивний вплив використання стабілізаційної системи — сироватко-желатинового комплексу (СЖК) на консистенцію продукту. Визначено її оптимальну дозу. Досліджено компресійні властивості молочно-солодового десерту під час зберіганні. The positive influence of the stabilization system - whey gelatin complex (WGC) the consistency of the product. The optimal dose of WGC was defined. Compression properties of the investigated dairy dessert malt in storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9433
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf188.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.