Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9441
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомоданова, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorШурчкова, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна-
dc.contributor.authorKochubei-Lytvynenko, Oksana-
dc.contributor.authorRomodanova, Valentina-
dc.contributor.authorShurchkova, Yulia-
dc.date.accessioned2013-09-02T09:48:47Z-
dc.date.available2013-09-02T09:48:47Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationРомоданова, В. О. Удосконалення технології згущених молочних консервів / В. О. Ромоданова, О. В. Кочубей-Литвиненко, Ю. О. Шурчкова // Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і особливості організації: матеріали наук.-практ. конф. 27-28 листопада 1997 р. – Полтава: 1998. – С. 199-202uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9441-
dc.description.abstractДоведена доцільність впровадження вакуумного гомогенізатора в технологічну лінію виробництва згущених молочних консервів з огляду на позитивний вплив на якість готової продукції та енергозаощадження. Встановлено, що вакуумна гомогенізація знижує кислотність нормалізованої суміші на 2-3 °Т, що пояснюється видаленням кисню та вуглекислоти з парами конденсату, підвищує його термостійкість. Досліджено термін зберігання згущених молочних консервів, вироблених із нормалізованої суміші, обробленої на вакуумному гомогенізаторі. Доказано целесообразность внедрения вакуумного гомогенизатора в технологическую линию производства сгущенных молочных консервов с точки зрения положительного влияния на качество готовой продукции и энергосбережение. Установлено, что вакуумная гомогенизация снижает кислотность на 2-3 °Т, что объясняется удалением кислорода и углекислоты с парами конденсата, повышает его термоустойчивость. Исследован срок хранения сгущенных молочных консервов, выработанных из нормализованной смеси, обработанной на вакуумном гомогенизаторе. Proved the feasibility of the vacuum homogenizer in-line production of condensed milk cans from the point of view of the positive impact on the quality of the finished products and energy saving Found that the vacuum reduces the acidity of homogenization at 2-3 ° T, due to the removal of oxygen and carbon dioxide in vapor condensate and improves its thermal resistance. Investigated the shelf life of condensed milk, produced from normalized mixture treated on a vacuum homogenizer.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectзгущені молочні продуктиuk_UK
dc.subjectсгущенные молочные консервыuk_UK
dc.subjectcondensed milkuk_UK
dc.subjectвакуумна гомогенізаціяuk_UK
dc.subjectвакуумная гомогенизацияuk_UK
dc.subjectvacuum homogenizationuk_UK
dc.subjectкислотністьuk_UK
dc.subjectкислотностьuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.subjectтермостійкістьuk_UK
dc.subjectтермоустойчивостьuk_UK
dc.subjectheat toleranceuk_UK
dc.subjectтермін храненияuk_UK
dc.subjectсрок храненияuk_UK
dc.subjectstorage lifeuk_UK
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.titleУдосконалення технологї згущених молочних консервівuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of condensed milkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf94.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.