Перспективні вітчизняні молочні продукти з медом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бджолиний мед обрано альтернативою цукру в технології кисломолочних продуктів. Створено та запатентовано низку молочних продуктів з медом функціонального призначення. Нові кисломолочні продукти мають продовжений термін зберігання від 5 до 20 діб. Bee honey is selected alternative to sugar in technologies of dairy products. Developed and patented a number of dairy products and honey functionality. New dairy products have a long shelf life of 5 to 20 days.

Опис

Ключові слова

мед, молочні продукти, технологія, асортимент, honey, milk products, technology, assortment, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Перспективні вітчизняні молочні продукти з медом / В. О. Ромоданова, Г. П. Дмитровська, О. В. Пρендзевська, О. В. Кочубей-Литвиненко // Пρоблеми та перспективи створення і впровадження нових ресусо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 19-21жовтня 1999 р. – 2000. – ч.ІІ. – С. 40-41