Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Theoretical principle of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.

Опис

Ключові слова

кризові явища, антикризове управління, локальні кризи, суб’єкти антикризового управління, crisis phenomena, anti-crisis management, local crisis, subject anti-crisis management, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Еш, С. М. Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 137 – 139.

Зібрання