DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9573

Название: Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок
Другие названия: Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams
Авторы: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Kryzhova (Vengliyk), Julia
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Shevchenko (Kishenko), Iryna
Венглюк, Олександр Володимирович
Venhlyuk, Alexander
Горобець, Юлія Сергіївна
Gorobets, Julia
Ключевые слова: розсоли
комплексні суміші
волокна
шинка
вихід
рассолы
комплексные смеси
волокна
ветчина
выход
brines
complex mixtures
fibres
hams
output
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Крижова, Ю. П. Технология ветчин запеченных с функционально-комплексными смесями / Ю. П.Крижова, І. І. Кишенько, О. В. Венглюк, Ю. Горобець // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - 2013. - Т. 15, № 1 (55), Ч. 3. - С. 71-74.
Краткий осмотр (реферат): Підібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Подобраны многофункциональные комплексные смеси для рассолов в производстве ветчин запеченных, что обеспечивает сочную и нежную консистенцию, обогащает продукт пищевыми волокнами, увеличивает выход продукта и сроки хранения. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9573
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
lviv2013.pdf180,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback