Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Підібрані багатофункціональні комплексні суміші для розсолів у виробництві запечених шинок, що забезпечує соковиту та ніжну консистенцію, збагачує продукт харчовими волокнами, збільшує вихід продукту та термін зберігання. Multifunctional complex mixtures for brines in production of baked hams that provides juicy and tender consistence, enrich a product with food fibres, increase of product output and storage term.

Опис

Ключові слова

розсоли, комплексні суміші, волокна, шинка, вихід, brines, complex mixtures, fibres, hams, output, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Крижова, Ю. П. Багатофункціональні комплексні суміші у складі розсолів для запечених шинок / Ю. П. Крижова, І. І. Кишенько, О. В. Венглюк, Ю. Горобець // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. - 2013. - Т. 15, № 1 (55), Ч. 3. - С. 71-74.

Зібрання