DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9589

Название: Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food
Другие названия: Сучасні підходи до технології булочних виробів із заморожених напіфвфабрикатів
Авторы: Rohliev, Iosif
Havrysh, Andrey
Lukyanets, Galina
Dotsenko, Viktor
Роглєв, Йосип Йосипович
Гавриш, Андрій Володимирович
Лук’янець, Галина Геннадіївна
Доценко, Віктор Федорович
Ключевые слова: freezing
заморожування
замораживания
dough
тісто
тесто
yeast cells
дріжджові клітини
дрожжевые клетки
sugar
цукор
сахар
egg yolk
яєчний жовток
яичный желток
lecithin
лецитин
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared food / Y. Rogliev, A. Havrysh, V. Dotsenko, G. Lykjanez // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 103.
Краткий осмотр (реферат): In recent years the technology of bakery products that uses freezing is developing rapidly in most developed countries, including Western European and Northern American ones. New technology of using frozen bakery production allows responding to market needs in supplying fresh products in a wide range to the population, and managing the quality and safety of frozen dough products on the stage of their preparation. В останні роки технологія хлібобулочних виробів із застосуванням заморожування інтенсивно розвивається в найбільш розвинених країнах світу, а саме країнах Західної Європи та Північної Америки. Нові технології із застосуванням заморожування в хлібобулочному виробництві дозволяють оперативно реагувати на потреби ринку в забезпеченні населення свіжими продуктами в широкому асортименті, централізовано керувати якість і безпеку продукції на стадії приготування заморожених тістових заготовок. В последние годы технология хлебобулочных изделий с применением замораживания интенсивно развивается в наиболее развитых странах мира, а именно странах Западной Европы и Северной Америки. Новые технологии с применением замораживания в хлебобулочных производстве позволяют оперативно реагировать на потребности рынка в обеспечении населения свежими продуктами в широком ассортименте, централизованно управлять качество и безопасность продукции на стадии приготовления замороженных тестовых заготовок.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9589
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
frozen_prepared_food.pdf163,06 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback