DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594

Название: Bakery technology for children with vitamin D deficient states
Другие названия: Хлібобулочні технології для дітей з дефіцитом вітаміну D
Авторы: Kokhan, Olena M.
Bortnichuk, Oleg
Havrysh, Andrey
Dotsenko, Viktor
Бортнічук, Олег Вікторович
Кохан, Олена Миколаївна
Доценко, Віктор Федорович
Гавриш, Андрій Володимирович
Ключевые слова: macro- and micronutrients
vitamins
макро-и микроэлементы
витамины
meaningfulness of osteoporosis problem
значимость проблемы остеопороза
макро- та мікроелементи
вітаміни
значимість проблеми остеопорозу
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Kohan, O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266.
Краткий осмотр (реферат): У тезах йдеться про необхідність розробки хлібобулочних виробів для дітей з дефіцитом вітаміну D. В тезисах говорится о необходимости разработки хлебобулочных изделий для детей с дефицитом витамина D. The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bakery technology D-Vit.pdf44,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback