Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bortnichuk, Oleg | - |
dc.contributor.author | Havrysh, Andrey | - |
dc.contributor.author | Dotsenko, Viktor | - |
dc.contributor.author | Kokhan, Olena M. | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-10T08:59:48Z | - |
dc.date.available | 2013-09-10T08:59:48Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Bakery technology for children with vitamin D deficient states / O. Bortnichuk, A. Havrysh, V. Dotsenko, O. Kohan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 266. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9594 | - |
dc.description.abstract | The abstract states the necessity of the bakery products development for children with vitamin D deficient states. | uk_UK |
dc.subject | macro- and micronutrients | uk_UK |
dc.subject | vitamins | uk_UK |
dc.subject | meaningfulness of osteoporosis problem | uk_UK |
dc.subject | макро- та мікроелементи | uk_UK |
dc.subject | вітаміни | uk_UK |
dc.subject | значимість проблеми остеопорозу | uk_UK |
dc.subject | кафедра іноземних мов професійного спрямування | - |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанної справи | - |
dc.title | Bakery technology for children with vitamin D deficient states | uk_UK |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bakery technology D-Vit.pdf | 44.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.