Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована технологічні рішення використання каротиновмістної сировини. Technological solutions of the use of carotin raw material offer.

Опис

Ключові слова

переробка моркви, переработка моркови, processing of carrot, використання каротиновмісної сировини, use of carotin raw material, кафедра технології консервування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності / І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 5 (102). – С. 40-41.

Зібрання