Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована технологічні рішення використання каротиновмістної сировини. Technological solutions of the use of carotin raw material offer.
Опис
Ключові слова
переробка моркви, переработка моркови, processing of carrot, використання каротиновмісної сировини, use of carotin raw material, кафедра технології консервування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Нові кондитерські вироби покращеної харчової цінності / І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 5 (102). – С. 40-41.