Одержання високозцукреної патоки із пшениці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.

Опис

Ключові слова

гідролізат, речовини жиро-білкового комплексу, ферментативне розріджування, флокулянт, hydrolyzate, substances of lipid-protein complex, enzymatic thinning, flocculant, highsaccharified syrup, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.

Зібрання