Одержання високозцукреної патоки із пшениці
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.
A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
Опис
Ключові слова
гідролізат, речовини жиро-білкового комплексу, ферментативне розріджування, флокулянт, hydrolyzate, substances of lipid-protein complex, enzymatic thinning, flocculant, highsaccharified syrup, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.