Одержання високозцукреної патоки із пшениці

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.

Опис

Ключові слова

гідролізат, речовини жиро-білкового комплексу, ферментативне розріджування, флокулянт, hydrolyzate, substances of lipid-protein complex, enzymatic thinning, flocculant, highsaccharified syrup, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Одержання високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Харчова промисловість. – 2008. – № 6. – С. 5–9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced