DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672

Название: Innovative breakthrough in the restaurant industry
Другие названия: Інноваційний прорив у ресторанному господарстві
Авторы: Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Ключевые слова: molecular cooking
молекулярна кулінарія
молекулярная кулинария
foodstuff
продукти харчування
продукты питания
molecular technology
молекулярні технології
молекулярные технологии
modern perception of dishes
сучасне сприйняття страви
современное восприятие блюда
food chemistry
харчова хімія
пищевая химия
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198.
Краткий осмотр (реферат): The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. В работе описывается молекулярная гастрономия, которая позволяет предать традиционным блюдам и кулинарным изделиям необычного внешнего вида без изменения их пищевой и биологической ценности.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9672
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Molecular_technology .pdf8,08 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback