Innovative breakthrough in the restaurant industry

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності.

Опис

Ключові слова

molecular cooking, молекулярна кулінарія, foodstuff, продукти харчування, molecular technology, молекулярні технології, modern perception of dishes, сучасне сприйняття страви, food chemistry, харчова хімія, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced