Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days.

Опис

Ключові слова

напої, наночастини, емульсії, drinks, nanoparticles, emulsions, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Луговська, О. А. Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 1. – С. 120-121.