Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи було дослідження впливу розмірів часток на стабільність емульсій в процесі зберігання і використанні у виробництві напоїв і їх стійкості протягом 180 діб. The aim was to study the influence of particle size on the stability of emulsions during storage and use in the production of beverages and their stability within 180 days.

Опис

Ключові слова

напої, наночастини, емульсії, drinks, nanoparticles, emulsions, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Луговська, О. А. Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоїв / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013 р. — Ч. 1. – С. 120-121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced