DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9746

Название: Natural polysaccharides as stabilizing systems
Другие названия: Природні полісахариди як стабілізуючі системи
Авторы: Pichkur, Vitaliy
Lysyi, Alexandr
Kovbasa, Vladimir
Grabovska, Olena
Smirnova, Elizabeth
Пічкур, Віталій Яковлевич
Лисий, Олександр Віталійович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Грабовська, Олена Вячеславівна
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Ключевые слова: starch
modification
pectin
rheology
dessert
крохмаль
модифікація
пектин
реологія
десерт
крахмал
модификация
кафедра технології цукру і підготовки води
реология
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Natural polysaccharides as stabilizing systems / V. Pichkur, O. Lysy, V. Kovbasa, O. Hrabovska, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 250.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9746
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
starch.pdf124,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback