Natural polysaccharides as stabilizing systems
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
starch, modification, pectin, rheology, dessert, крохмаль, модифікація, пектин, реологія, десерт, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Natural polysaccharides as stabilizing systems / V. Pichkur, O. Lysy, V. Kovbasa, O. Hrabovska, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 250.