Natural polysaccharides as stabilizing systems

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

starch, modification, pectin, rheology, dessert, крохмаль, модифікація, пектин, реологія, десерт, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Natural polysaccharides as stabilizing systems / V. Pichkur, O. Lysy, V. Kovbasa, O. Hrabovska, J. Smirnova // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, 26–29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 250.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced