Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є розроблення технології сироватково-рослинного напою оздоровчого призначення.
The aim is to develop technology-serumal vegetable drink for health improvement.
Опис
Ключові слова
рослинний екстракт, plant extract, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Чижук, О. Є. Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів / О. Є. Чижук, В. Д. Іванова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 170.