Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою роботи є розроблення технології сироватково-рослинного напою оздоровчого призначення. The aim is to develop technology-serumal vegetable drink for health improvement.

Опис

Ключові слова

рослинний екстракт, plant extract, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чижук, О. Є. Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів / О. Є. Чижук, В. Д. Іванова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 170.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced