Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою роботи є розроблення технології сироватково-рослинного напою оздоровчого призначення.
The aim is to develop technology-serumal vegetable drink for health improvement.
Опис
Ключові слова
рослинний екстракт, plant extract, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Чижук, О. Є. Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів / О. Є. Чижук, В. Д. Іванова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 170.