Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є розроблення технології сироватково-рослинного напою оздоровчого призначення. The aim is to develop technology-serumal vegetable drink for health improvement.

Опис

Ключові слова

рослинний екстракт, plant extract, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чижук, О. Є. Розроблення напою оздоровчого призначення на основі сироватки та рослинних екстрактів / О. Є. Чижук, В. Д. Іванова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 170.