Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кремово-збивні цукерки з комбінованими корпусами — це нова група виробів, які формуються методом спільної екструзії з двох збивних мас, що містять цукор, драглеутворювач, піноутворювач, жир та фруктово-ягідну чи молочну сировину. В якості піноутворювача та драглеутворювача використовували суміші гідроколоїдів рослинного та тваринного походження. Whipped cream and candy with a combined body - it is a new product group, formed by co-extrusion of two aerated masses containing sugar, gelling, foaming, fat, fruit and berry, or raw milk. As the foam and hydrocolloid gelling agents, mixtures of vegetable and animal origin.

Опис

Ключові слова

кремово-збивні цукерки, цукерки з комбінованими корпусами, композиційні суміші, гідроколоїди тваринного походження, гідроколоїди рослинного походження, cream-churned candy, candy shells with combined, composite mixture, hydrocolloids animal, hydrocolloids of plant origin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кияниця, С. Г. Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 20—21 квітня 2004 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2004. — Ч. ІІ. — С. 58.