Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9846
Title: Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів
Authors: Лучкань, Т. В.
Манько, І. П.
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
поверхнево-активні речовини
структурно-механічні властивості
кекс
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
pastry
surfactants
structural and mechanical properties
cake
Issue Date: 2007
Citation: Лучкань, Т. В. Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів / Т. В. Лучкань, І. П. Манько, С. Г. Кияниця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 23—24 квітня 2007 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2007. — Ч. ІІ. — С. 67.
Abstract: За останні роки відмічаємо тенденцію до зниження вмісту жиру та цукру з метою зменшення калорійності та собівартості, але для того щоб зберегти розсипчасту структуру кексів доцільно додавати до рецептурного складу поверхнево-активні речовини (ПАР). Метою роботи, яка проводилася, було дослідження впливу різних дозувань та комбінацій поверхнево-активних речовин вітчизняного виробництва на структурно-механічні властивості кексів. In recent years, notes the trend towards reducing the amount of fat and sugar to reduce the calories and cost, but in order to keep the loose structure of the cake should be added to the prescription of surface-active agents (surfactants). The aim of the work that was carried out, was to study the effect of different doses and combinations of surfactants domestic production on the structural and mechanical properties of cakes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9846
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksg.pdf345.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.