Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі досліджено зміну кислотного числа різних рослинних олій в процесі термічної обробки та досліджено якість картопляних чіпсів по кількості поглинутого жиру в процесі обсмажування. We have investigated the change in the acid number of different vegetable oils in the heat treatment and examined for the quality of potato chips in the amount of fat absorbed during frying.

Опис

Ключові слова

хрустка картопля, обмажування, рослинні олії, жиронакопичення, кислотне число, crisp, roasting, vegetable oils, fat accumulation, acid number, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Логвінчук, В. А. Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів / В. А. Логвінчук, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 260.