Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі досліджено зміну кислотного числа різних рослинних олій в процесі термічної обробки та досліджено якість картопляних чіпсів по кількості поглинутого жиру в процесі обсмажування. We have investigated the change in the acid number of different vegetable oils in the heat treatment and examined for the quality of potato chips in the amount of fat absorbed during frying.

Опис

Ключові слова

хрустка картопля, обмажування, рослинні олії, жиронакопичення, кислотне число, crisp, roasting, vegetable oils, fat accumulation, acid number, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Логвінчук, В. А. Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів / В. А. Логвінчук, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 260.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced