Збагачення вершкового масла порошком моркви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто можливість отримання високо вітамінізованого вершкового масла шляхом додавання до нього порошку із моркви. Вивчено вплив добавки на структурно-механічні властивості масла.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, порошок із моркви, технологія збагачення, структура масла, сливочное масло, порошок из моркови, технология обогащения, структура сливочного масла, butter, carrot powder, technology of enrichment, structural of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Збагачення вершкового масла порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 261–267.

Зібрання