Збагачення вершкового масла порошком моркви
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто можливість отримання високо вітамінізованого вершкового масла шляхом додавання до нього порошку із моркви. Вивчено вплив добавки на структурно-механічні властивості масла.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, порошок із моркви, технологія збагачення, структура масла, сливочное масло, порошок из моркови, технология обогащения, структура сливочного масла, butter, carrot powder, technology of enrichment, structural of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Вашека, О. М. Збагачення вершкового масла порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 261–267.