DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9895

Название: Як визначити оптимальний профіль формуючого каналу матриці екструдера
Другие названия: How to determine the optimum profile channel shape extruder die
Авторы: Чепелюк, Олена Олександрівна
Chepeliuk, Olena
Ключевые слова: матриця
формуючий канал
оптимізація
лінійне програмування
екструзія
матрица
оптимизация
формующий канал
линейное программирование
экструзия
matrix
mold channel
optimization
linear programming
extrusion
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Чепелюк, О. Як визначити оптимальний профіль формуючого каналу матриці екструдера / О. Чепелюк // Харчова і переробна промисловість. – 2005. - № 6. – С. 29 – 31.
Краткий осмотр (реферат): Запропонована методика розв’язання задач оптимізації конструктивно-технологічних параметрів процесів формування харчових матеріалів з використанням математичного програмування. Обрані цільова функція і керуючі параметри, необхідні для визначення оптимального профілю формуючого каналу матриці екструдера, встановленого в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Визначені оптимальні геометричні параметри матриці – радіуси і довжини її вхідної частини та циліндричної ділянки. Предложенная методика решения задач оптимизации конструктивно-технологических параметров процессов формирования пищевых материалов с использованием математического программирования. Выбраны целевая функция и управляющие параметры, необходимые для определения оптимального профиля формирующего канала матрицы экструдера, установленного в линии производства хлебобулочных изделий. Определены оптимальные геометрические параметры матрицы - радиусы и длины ее входной части и цилиндрического участка. The proposed method for solving optimization problems constructively and technological parameters of the formation of food materials using mathematical programming. Selected objective function and control parameters necessary to determine the optimal profile of the channel matrix forming extruder installed in the line of bakery products. The optimal geometric parameters of the matrix - the radii and the length of its front portion and a cylindrical portion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9895
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.PDF293,61 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback