DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9902

Название: Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus
Другие названия: Аналіз сировини виробництва продукції борошняних кондитерських виробів спеціального призначення для людей, які страждають на целіакію і сахарний діабет
Авторы: Mykhailova, Nelia
Zuiko, Vira
Михайлова, Неля Олексіївна
Зуйко, Віра Ігорівна
Ключевые слова: celiac disease
diabetes mellitus
special purpose
confectionery production
целіакія
цукровий діабет
спеціальне призначення
виробництво кондитерських виробів
целиакия
сахарный диабет
специальное назначение
производство кондитерских изделий
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Mykhailova, N. Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus / N. Mykhailova, V. Kulinich // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. : NUFT, 2013 - Part 4. - 732 pp. - P. 433.
Краткий осмотр (реферат): The number of people suffering from celiac disease during last 50 years increased by ten times. That is why one of the main requirements to the food production is development of functional and special foods. It is important to study the alternative raw materials which can substitute sugar for people suffering from diabetes and celiac disease. Число людей, які страждають на целіакію за останні 50 років збільшилось в десять разів. Саме тому одним з основних вимог до виробництва продуктів харчування є розвиток функціональних і спеціальних продуктів. Є важливим вивчення альтернативних видів сировини, що може замінити цукор для людей, які страждають від діабету і целіакії. Число людей, страдающих целиакией за последние 50 лет увеличилось в десять раз. Именно поэтому одним из основных требований к производству продуктов питания является развитие функциональных и специальных продуктов. Важно изучение альтернативных видов сырья, которые могут заменить сахар для людей, страдающих от диабета и целиакии.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9902
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
T791.pdf145,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback