Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The number of people suffering from celiac disease during last 50 years increased by ten times. That is why one of the main requirements to the food production is development of functional and special foods. It is important to study the alternative raw materials which can substitute sugar for people suffering from diabetes and celiac disease. Число людей, які страждають на целіакію за останні 50 років збільшилось в десять разів. Саме тому одним з основних вимог до виробництва продуктів харчування є розвиток функціональних і спеціальних продуктів. Є важливим вивчення альтернативних видів сировини, що може замінити цукор для людей, які страждають від діабету і целіакії.

Опис

Ключові слова

celiac disease, diabetes mellitus, special purpose, confectionery production, целіакія, цукровий діабет, спеціальне призначення, виробництво кондитерських виробів, целиакия, специальное назначение, производство кондитерских изделий, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Zuiko, Vira Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus / V. Kulinich // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. : NUFT, 2013 - Part 4. - 732 pp. - P. 433.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced