Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

celiac disease, gluten-free flour culinary product, черевна хвороба, безглютеновий борошняний кулінарний продукт, брюшная болезнь, безглютеновый мучной кулинарный продукт, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced