Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

celiac disease, gluten-free flour culinary product, черевна хвороба, безглютеновий борошняний кулінарний продукт, брюшная болезнь, безглютеновый мучной кулинарный продукт, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218.