DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917

Название: Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes
Другие названия: Теоретичні й практичні аспекти технології приготування борошняних виробів для спеціальних цілей
Авторы: Dotsenko, Viktor
Dovgun, Irina
Shydlovska, Olena
Ivahno, Olga
Havrysh, Andrey
Довгун, Ірина Миколаївна
Шидловська, Олена Броніславівна
Івахно, Ольга Олександрівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Доценко, Віктор Федорович
Ключевые слова: celiac disease
gluten-free flour culinary product
черевна хвороба
безглютеновий борошняний кулінарний продукт
брюшная болезнь
безглютеновый мучной кулинарный продукт
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 218.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
product.pdf49,92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback