Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
celiac disease, gluten-free flour culinary product, черевна хвороба, безглютеновий борошняний кулінарний продукт, брюшная болезнь, безглютеновый мучной кулинарный продукт, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 KYIV : матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, 26-29 травня, 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 218.