Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Title: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Ємiльянова, Hіна Олександрiвна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Бондарчук, Оксана Василівна
Keywords: пшеничне борошно
здобне печиво
пшеничний солод
wheat flour
butter biscuits
wheat malt
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Оболкіна В. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємільянова, С. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
Abstract: Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива. Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksgcvzvbzpsnsvtdzp.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.