Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.

Опис

Ключові слова

пшеничне борошно, здобне печиво, пшеничний солод, wheat flour, butter biscuits, wheat malt, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, О. В. Бондарчук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.

Зібрання