Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Title: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Ємельянова, Ніна Олександрівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Бондарчук, Оксана Василівна
Keywords: пшеничне борошно
здобне печиво
пшеничний солод
wheat flour
butter biscuits
wheat malt
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, О. В. Бондарчук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
Abstract: Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksgcvzvbzpsnsvtdzp.pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.