Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Название: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Ємельянова, Ніна Олександрівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Бондарчук, Оксана Василівна
Ключевые слова: пшеничне борошно
здобне печиво
пшеничний солод
wheat flour
butter biscuits
wheat malt
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, О. В. Бондарчук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
Краткий осмотр (реферат): Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ksgcvzvbzpsnsvtdzp.pdf2.78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.