Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Назва: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Автори: Оболкіна, Віра Іллівна
Ємельянова, Ніна Олександрівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Бондарчук, Оксана Василівна
Ключові слова: пшеничне борошно
здобне печиво
пшеничний солод
wheat flour
butter biscuits
wheat malt
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, С. Кияниця, О. В. Бондарчук // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
Короткий огляд (реферат): Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ksgcvzvbzpsnsvtdzp.pdf2.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.