Перегляд за Автор "Іванов, Олександр Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Барне устаткування майбутнього(2019) Коваль, Ольга Андріївна; Гадяк, Надія Романівна; Іванов, Олександр АндрійовичВиконано аналітичні дослідження процесів автоматизації в умовах бару, інноваційного обладнання дозування, розливу, отримання та оброблення інформації з метою обліку і керування процесами бізнесу. Даний вид обладнання включає в себе пристрої автоматизації розливу порційного алкоголю, коктейлів, пива, кави та розрахунків. Система контролю «СКБАРА» - комплексне рішення процесів продажів розливних напоїв в барах: дозування, контролю пересортиці, неправомірного недоливу, крадіжок, непробиття по касі. Включення системи «СКБАРА» в систему бухгалтерського і матеріального обліку закладу у вигляді поштучного контролю дороговартісних бутильованих напоїв дозволяє контролювати продажі, залишки, зменшувати запаси напоїв. Запровадження «СКБАРА» суттєво скорочує процес замовлення, приготування напою, максимально автоматизує розрахунки. Характерним наслідком безманіпуляційної роботи офіціантів є покращення якості виданої продукції, збільшення проодажів на 10 - 40 %. Системи СКБАРА – це альтернативне рішення для власника, що дозволяє взяти під контроль свій заклад, контролювати продажі розливних напоїв в режимі реального часу. Analytical researches of processes of automation in the conditions of the bar, innovative equipment of dispensing, filling, reception and processing of information for the purpose of accounting and management of business processes are executed. This type of equipment includes automatic bottling devices for portion alcohol, cocktails, beer, coffee and calculations. System of control "SKBARA" - the complex decision of processes of sales of bottled drinks in bars: dosing, control of re-sorting, illegal misuse, theft, non-punching on the cash register. The inclusion of the SKBARA system in the system of accounting and material accounting of the institution in the form of individual control of expensive bottled beverages allows you to control sales, balances, and reduce the supply of beverages. The introduction of "SKBARA" significantly reduces the process of ordering, cooking, maximizing automation of calculations. A typical consequence of the lack of manipulation of the waiters is to improve the quality of the products, increase sales by 10 - 40%. SKBARA systems are an alternative solution for the owner, which allows you to take control of your institution, control the sale of bottled beverages in real time.Документ Метод знезараження води ультрафіолетовим випромінюванням(2017) Якубенко, Валерія Євгеніївна; Танчик, Ренат Сергійович; Іванов, Олександр Андрійович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Баглюк, Сергій ВолодимировичЗнезараження води УФ-випромінюванням – безпечний, економічний та ефективний спосіб дезінфекції, особливо у випадках, коли обсяг оброблюваної води невеликий.Документ Мотивація персоналу на підприємствах харчової промисловості(2017) Іванов, Олександр АндрійовичЕфективність діяльності підприємств харчової промисловості значною мірою визначається досконалістю й обґрунтованістю механізму управління підприємством, тобто сукупністю засобів і методів управління. Механізм управління передбачає постановку цілей, контроль за виконанням завдань, запровадження стандартів виконання роботи й оцінювання результативності, побудову ефективної системи мотивації персоналу.Функція мотивації - це внутрішній двигун системи управління персоналу на підприємствах харчової промисловості в сучасних ринкових умовах його функціонування.Документ Удосконалення у сфері охорони праці жінок(2018-04) Іванов, Олександр Андрійович; Володченкова, Наталія ВалеріївнаЗбільшення безробіття змушує жінок йти на заборонені їм професії, нелегально, за меншу зарплату, без соціальних пакетів, пільг і інших пунктів. У даній роботі проаналізовано нормативні документи у галузі захисту трудових прав і збереження здоров'я жінок на виробництві. Скасування заборони на використання праці жінок на роботах зі шкідливими і небезпечними умовами праці може підвищити відсоток порушень репродуктивного здоров’я. Необхідно збільшувати проінформованість жінок про наслідки, вплив та шкоду їхньому здоров'ю на заборонених для них професіях.