Перегляд за Автор "Алтуніна, Катерина Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»(2015) Івчук, Надія Павлівна; Алтуніна, Катерина МиколаївнаСьогодні в нашому урбанізованому суспільстві українці все рідше використовують у харчуванні корені пастернаку та хрону. Частіше в рецептурах зустрічаються корінь петрушки та кореневища імбиру. Але відомо, що кореневі прянощі є відмінним джерелом легкозасвоюваних вуглеводів та харчової клітковини, вітамінів та мінеральних речовин. Today in our urbanized society are less likely to use Ukrainian in the diet root parsnip and horseradish. Most recipes are found in parsley root and rhizome of ginger. But we know that the root spices are an excellent source of easily digestible carbohydrates and dietary fiber, vitamins and minerals.Документ Нова фруктово-горіхова начинка для борошняних кондитерських виробів(2016) Алтуніна, Катерина Миколаївна; Івчук, Надія ПавлівнаБорошняні кондитерські вироби - це вироби, що мають приємний смак та аромат, привабливий зовнішній вигляд, а вироби з начинкою здатні справляти особливо неповторне враження при споживанні. Confectionery products - a product with a pleasant taste and aroma, attractive appearance, and products capable of filling make unique impression especially when consumed.