Перегляд за Автор "Андрусик, Марія Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження вмісту поживних і біологічно-активних речовин в клітковині(2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Чернуха, Наталія Петрівна; Андрусик, Марія Андріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаУ статті обґрунтовано можливість використання клітковини пшеничної, яблучної та какао для підвищення вмісту харчових волокон у раціоні людини. Встановлено, що досліджувана сировина містить велику кількість ХВ, що дає можливість використовувати її у якості функціонального інгредієнта. Досліджено фракційний склад клітковини та визначено, що основну її частину складає целюлоза та геміцелюлоза. The article possibility of using fine fiber, apple and cocoa to improve the content of dietary fiber in the human diet. The studied materials contains a large number of mines that enables its use as a functional ingredient is established. The composition in fiber fraction is studied and determined that the main part of it is cellulose and hemicellulose.